Výroba odznaků

Odznaky jsou raženy z tombakového plechu. Standardně nabízíme odznaky kruhového, čtvercového či obdélníkového tvaru v různých velikostech. Na zadní straně jsou opatřeny bižuterní jehlou pro upevnění k oděvu či odznakovému polštářku. Rovněž je možné opatřit jej tzv. americkým zapínáním.

Na typizované odznaky tiskneme sítotiskem texty a obrazové motivy dle požadavků zákazníků. Je možné vyrábět, jednobarevné, dvoubarevné i tříbarevné odznaky. Další barvu nahrazuje kov. Na svém odznaku tak můžete mít např. název Vašeho turistického pochodu a jeho logo, motiv Vašeho města či vyobrazení Vaší restaurace.

Pro prestižní společenské akce nabízíme ražené a ručně malované odznaky (Fakticky jde o analogii ražení mincí. Na odznaku je vyražen Vámi stanovený motiv, podobně jako lev na českých korunách). Ražené odznaky lze opatřit galvanizací či patinou. Rovněž zajišťujeme ruční malování odznaků.
Při výrobě odznaků spolupracujeme s kvalifikovanými rytci a nástrojaři, jež mají letité zkušenosti se zpracováním raznic pro výrobu odznaků.

Nabízíme odznaky různých tvarů a velikostí. Odznaky mohou být ražené a malované, potištěné sítotiskem nebo opatřené logoprintem.

Požadavky na Vaše odznaky můžete posílat na emailovou adresu blazek.jbc@o2active.cz nebo poštou na adresu Maršovice 10, 468 01 Jablonec nad Nisou. Vaše požadavky a dotazy na výrobu odznaků rádi zodpovíme ne telefonu 483 302 012.

Katalog odznaků


« »
Řazení:
Na stránce: